Šašliks visu klasiku klasika

Sēžot pie TV, skatoties Ziemassvētku filmas, kaut kā saskrējās mutē bērnības šašlika garša. Kaut kā pēdējos gados tiek tik meklētas jaunas interesantas garšas, bet par pašu labāko nu galīgi bij aizmirsies.
Kā reiz pa TV reklāma – cūkgaļas kakla karbonādei atlaides, tad nu nav variantu, jādodas uz veikalu.
Kakla karbonāde 1,4kg,
3 vidēji sīpoli,
svaigi malti melnie pipari,
sāls un kā tad bez etiķa.
Sagriežam sīpolus pus gredzenos, pieberam sāli, piparus pēc garšas, riktīgi izmīca, lai sīpols sāk atdot savu sulu, piešaujam nedaudz etiķi, vēl nedaudz pamīcam. Sagriežam sev tīkamos gabalos gaļu un to visu samīcām ar sīpoliem. Ūdeni klāt nelēju, neko lieki neatšķaidīju. Ar to nedaudz etiķa, sīpolu sulas pilnīgi bij gana, lai viss būtu mitrs. Liekam nost ledusskapī uz 6-8h. Ilgāk šai gadījuma nebūtu vēlams, jo tās skābes koncentrācija gaļu galīgi sairdinās.
Dikti grūti bija sagaidīt šīs 8h, siekalas visu dienu pilns. Tad nu tas brīdis pienāca, kurinām grillu, cepam un JĀĀĀ, tā ir tā īstā garša, kas jau labu laiku mani mocīja. Gluži kā jaunībā… nedaudz jūtam etiķitis, nedaudz sāļuma, bet kas pats galvenais sulīga gaļas garšā. Esmu dikti apmierināts.