Kūpinātava, alkšņu malka, rūgta gaļa, soc. tīkli

Sveiki, tā kā uz epastu man vairākkārt ir ienācis jautājums: kāpēc man ir rūgta vistas gaļa?
Atbilde ir gaužām vienkārša, pirms katras kūpināšanas, ir kārtīgi jāsagatavo kūpinātava, lai ir tīra, bez sodrējiem, tīras restes un pats galvenais lai tauku panna būtu tīra. Pats sev eksperimentālos nolūkos, pēc cūkgaļas kūpināšanas, tauku pannu neizmazgāju un nākamā dienā nokūpināju 4 vistu šķiņķīšus un viņi palika tiešām ļoti rūgti.

Esmu dažādos sociālos tīklos redzējis sludinājumus, kur piedāvā mājas kūpinātus produktus. Reizēm redzot bildes, visas iekšas apgriežas otrādi…… produkts melns, restes pilnīgi ar tauku slāni degušu apaugušas… Un cilvēki tādas pārdod…… fuj…

Vienā dienā atkal parādījās kārtējā reklāma, domāju, nu vot jāpaņem, jānogaršo, vai tiešām tā tikai izskatās vai arī tik pat slikti garšo kā izskatās. Liela bija mana vilšanās, kad saņēmu savus pasūtītos vistu šķīņķīšus, dzīvē viss izskatījās daudz sliktāk kā bildēs un pat neizteikšos par to kā tas garšoja.
Bet ar lepnumu paziņoja ka ir vairāk kā 10 gadu pieredze un arods pārņemts vēl no senčiem.

Esiet uzmanīgi, pērciet pārbaudītas vērtības!

Novērtē šo rakstu!
[Total: 0 Average: 0]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *