Vista čillī marinādē

Kārtējo reizi domāju paeksperimentēt kaut ko ar marinādi. Marinādi nomēģināju ļoti vienkāršu, bet visi kas pagaršoja, atzina par ļoti labu esam. Tiesa gan recepte vēl jāpieslīpē, bet pamats ir.
Tātad uz aptuveni 2L ūdens ņēmu:
4 ēdam karotes ar kaudzi sāli,
1 ar kaudzi čillī
100ml 9% galda etiķa
Ūdeni uzsildīju līdz vārīšanās temperatūrai, tad pievienoju sāli, čilli, kārtīgi samaisīju, lai izšķīst sāls, kad tas viss atdzisa, pievienoju etiķi un vistas iekšā. Turēju marinādē 36H.
Nākamo reizi, proporcijas vēl palielināšu, lai būtu izteiktākas garšas.


Novērtē šo rakstu!
[Total: 0 Average: 0]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *