Cūkgaļas krūtiņa ar ādu

Cūkgaļas krūtiņu parasti taisu sausā marinādē.

Sastāvs:
Sāls
Kaltēti ķiploki
Melnie malti pipari

Marinēšana:
Sagriežam krūtiņu feinos gabaliņos ~7cm platums, ~25cm garums.
Ieziežam visu gaļu ar sāli, tā lai viss ir noklāts, pa virsu uzkaisām ķiplokus ( tos parasti nežēloju) un visu pārkaisām ar pipariem. Liekam ledusskapī iekšā un lai tur droši savas 36h nostāvas

Kūpināšana:
Kūpinu šādus gabaliņus 5h pie 75 grādi. Cenšos šos grādus nepārsniegt, lai nesāk tecēt ārā tauki un gaļa piepūšas 2x.

Novērtē šo rakstu!
[Total: 0 Average: 0]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *